Synchroon met de maan

Ondanks het thuiswerken draai ik maar zelden een was onder werktijd. Vanmorgen bekeek ik beide uitpuilende wasmanden en dacht, ik moet eraan geloven. Zowel de witte als de bonte was paste niet in één keer in de wasmachine. Splitsen dus. Tegen de tijd dat ik deel één van de witte was kon ophangen, scheen er een heerlijk zonnetje. Die was verdween naar buiten en de afgeefjurk verdween in de wasmachine. Gevolgd door een deel van de bonte was.

Nog voor de klok van zes uur zijn de witte en het grootste deel van de bonte was droog en verdwijnt was nummer vier in het machine. Dan is het tijd om een boek buiten op de bank in de zon te gaan zitten. Om de vraag, trek ik de hoes straks weer over de bank ja of nee te beantwoorden, controleer ik de weerapp. Ik kan de hoes opvouwen en binnen leggen, zie ik.

Wat ik ook zie is dat het wassende maan is. Aangezien ik vandaag een wassende vrouw ben, lopen we synchroon. Dat is vast een goed teken, denk ik zo.

7 gedachten over “Synchroon met de maan

  1. Prima, toch? Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel meer doe dan wassen draaien onder werktijd. Bij ons is het hollen of stilstaan. Of heel druk of heel stil. Dus als het stil is, wil ik nog wel eens de wc soppen of stofzuigen. Maar echt niksen lukt me niet onder werktijd, gek genoeg.

    Geliked door 1 persoon

Reageren wordt op prijs gesteld <3

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s