Voor de kop slaan..

Ik vond het van de week wel lekker, even afstand nemen van mijn beeldscherm. Zo lekker, dat ik vandaag besloot dat die zelf opgelegde Instagram challenge per gisteren is beëindigt en dat ik bij het wandelen van mijn ommetjes even niet bezig ben met foto-momentjes. Aansluitend dacht ik, waar zou ik het vandaag eens over hebben op mijn blog en ik dacht blog? Blegh! en ik wist dat het de hoogste tijd is geworden voor een blogvakantie.

Tot wanneer? In ieder geval tot 1 maart, maar misschien wel tot 8 maart. Daar ben ik nog niet over uit. Buiten dat er de komende één tot twee weken geen blogs online komen, neem ik ook even een blog-leesvakantie. Even alleen bezig zijn met de komende lente, en rust in mijn hoofd creëren.

Voor nu zeg ik Doei. Dat was een mooie titel geweest maar ja, die heb ik gisteren al gebruikt. Soms kan je jezelf wel voor de kop slaan 😉

20 gedachten over “Voor de kop slaan..

  1. Na alle lockdown-maatregelen nu ook nog eens een “blog-pauze” van jou erbij… Hoe moeten we dat nog gaan overleven ?!?

    Het is je gegund hoor, even lekker afschakelen! Maaruh, als je daarbij dan ook direct even een “Ommetje-vakantie” aan vastplakt, dan gniffel ik wel een beetje. Dan heb ik eindelijk de kans om jouw 3de plaats in de app te gaan veroveren! 😉

    Like

  2. Haha, toevallig zat ik er van de week over te denken. Ben inmiddels alweer een half jaar bezig en een paar weken niks lijkt me ook wel prettig! Wens je een fijne blogvakantie!

    Like

Reacties zijn gesloten.