Zonder woorden (14): Boom

Regelmatig hetzelfde rondje lopen is saai. Tenminste, wanneer je de natuur buiten beschouwing laat. Eén boom, drie datums (17, 21 en 27 januari). Zoek de verschillen.

12 gedachten over “Zonder woorden (14): Boom

 1. Ik hoorde vandaag op de radio dat het water zo hoog staat. Moest aan je denken (Grappig, hè? De weblogwereld is nét de gewone wereld)

  Like

 2. Telkens weer anders, het weer, het seizoen, het tijdstip van de dag, maar wel altijd mooi.

  In Amsterdam heeft een fotograaf een jaar lang elke dag het uitzicht vanaf zijn balkon vastgelegd.
  Een pracht serie s dat geworden.

  Wellicht dat deze boom jouw vaste fotomoment gaat worden?

  Stille groet,
  Rob

  Like

  1. Dat is-ie eigenlijk al. Maar vaak overleeft de boom mijn opruimmanie niet. Bovendien is het als gevolg van de waterstanden, niet altijd mogelijk de boom vanuit dezelfde hoek te fotograferen. Dat was een van de redenen waarom het kiezen van het beste punt om maand na maas te fotograferen zo lastig was.

   Like

  1. Het gaat op en af. Tussen foto 1 en 2 heeft de Maas zo hoog gestaan dat ik niet over het pad langs de Maas kon wandelen, tussen foto 2 en 3 heeft ook zo’n moment gezeten, op 27 januari kon ik weer over het pad glijden, en nu (lees gisteren want vandaag ben ik nog niet buiten geweest) is het pad weer verdwenen.

   Geliked door 1 persoon

   1. Als ik op mijn werkplek in Viecuri zit, zie ik de boten voorbij komen op de Maas. Het is mij nu nog niet opgevallen dat het water zo hoog heeft gestaan en staat. Dinsdag eens kijken

    Like

    1. Vanuit de ramen bij Viecuri zie je het wat minder omdat de dijk je het uitzicht belemmert. Het verschil tussen dijk en Maas is vooral diep. Tegen de tijd dat je vanuit Viecuri het water ziet, staat de dijk op het punt van overstromen.
     Wanneer je over de dijk richting centrum loopt, net voorbij de kano vereniging beginnen de Oude Beemden. met de kanovijver. Daar zie je het al wat beter maar nog iets verder, bij de grote trap, zie je hoe de Maas de hele uiterwaarden overneemt.

     Like

 3. Geen dag is hetzelfde, zelfs ik, mijn hond Meizz en poes Poeske zijn niet hetzelfde oo de dagelijkse wandeli.ngen. zelf niet als we hetzelfde kleine rondje park doen.

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.