Het begint saai te worden

Het begint saai te worden, dat slepen met meubilair. Vooral omdat ik buiten de balkondeur had gerekend. Niet omdat mijn bureau de deur zou blokkeren, verre van, maar meer omdat de zon ontdekt heeft dat je ook via het raam in die deur naar binnen kunt schijnen. Nu is dat het raam met een goed passend rolgordijn dus laat ik mij daar niet verder door afleiden.

Toch is wat mij betreft wel de laatste verschuiving geweest. Ten eerste ben ik zelfs naar een doe-het-zelf winkel geweest om een extra lang verlengsnoer te halen omdat anders het hele plan sowieso niet door kon gaan. En ten tweede merkte ik dit weekend dat het bureau midden in de zithoek mij toch wat onrustig maakt. Nu is er weer een apart eetgedeelte, een zithoek en een ienieminie kantoorruimte. Ik zou, als ik een whiteboard marker zou halen, de plexiglas plaat van de poster boven mijn bureau als whiteboard kunnen gebruiken.

12 gedachtes over “Het begint saai te worden

  1. Ik vind het mooi opgelost zo! En heerlijk hoor, als je een beetje kunt schuiven met meubels. Ik heb dat jarenlang tot vervelens van de echtgenoten toe gedaan. Kwamen ze thuis van hun werk, had ik een dagje of middagje vrij, stond alles anders… Kan nu niet meer – alles wat ik nu verander, wordt heel onpraktisch…

    Like

Post hier je reactie.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.