Het bewijs …

‘En,’ vroeg Collega van de week, ‘Ruim je je werkplek ook op als je dadelijk vakantie hebt?’ Ik zei ja, begon over lades en batterijen leeg laten lopen, maar ik zag de twijfel bij Collega.

Wat Collega niet weet, of misschien wel, maar dan is dat puur per ongeluk, is dat gisteren CoCoVid is begonnen. CoCo staat voor Costume College, een jaarlijks vierdaags evenement in Los Angeles, waar heel veel costumers komen. Oftewel mensen die genieten van de mooie kleding uit vervlogen tijden, en deze kledingstukken namaken.

Ik ben niet zo handig met naald en draad, en heb niet de beurs om voor vier dagen naar Los Angeles te vliegen, maar dankzij Covid-19 hebben een aantal van de vaste deelnemers een alternatief programma in elkaar gedraaid. Via youtube. Dan wordt het ineens andere koffie. Het werk wat ik vanmorgen op de planning had staan kon ik makkelijk doen terwijl ik met een schuin oog naar youtube kijk. Alleen past die extra laptop niet op mijn bureau. Dus verhuisde ik vanmorgen naar mijn oude werkplek bij de balkondeur.

In het afschakel proces ging ik zelfs zo ver om één van de koffiepauzes buiten op het balkon door te brengen. En terwijl de aardappelen voor de andyviestamppot stonden te garen, ruimde ik die tijdelijke werkplek weer op. Mijn huis is vakantie proof.

Hieronder de bewijslast!

2 gedachtes over “Het bewijs …

Reacties zijn gesloten.