Maar nu even niet

on

Dinsdag mocht ik heel even naar de locatie toe. Maximaal een uurtje. Het plan was om op de fiets te gaan maar bij het naar buiten wandelde grijnsde een grijze lucht mij toe. Fok it, dacht ik en pakte de autosleutels.

Iets meer dan een uur later stapte ik weer in auto. Ik reed niet naar huis. Gebruik makend van het feit dat ik met de auto was, reed ik naar de andere locatie waar ik regelmatig vertoef om alvast wat spullen af te geven. Hoefde ik daar woensdag lekker niet mee te sjouwen. Daarmee had ik gevoelsmatig ook mijn autogebruik goedgepraat.

Vanmorgen stond ik op, keek naar buiten en zag dat het miezerde. Op zich fijn; scheelt gesjouw met gieters water. Tegen de tijd dat ik naar het werk wil gaan is het droog, maar de lucht oogde dreigend. Dit keer had ik niet eens een excuus nodig en ben gewoon in mijn auto gestapt.

Soms is lui zijn best wel lekker. Vooral toen, vijf minuten na aankomst op de plaats van bestemming, de hemel openbrak. Normaal had ik die bui vol op mijn nek gekregen. Volgende week ga ik wel weer groen en sportief zijn. Maar nu even niet.

4 reacties

 1. Nicky schreef:

  Nat regenen is prima zolang je geen auto hebt. Maar nat regenen met een auto voor de deur is pas echt balen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Villasappho schreef:

  Je zou gek zijn om je nat te laten regenen.

  Like

 3. Vlinder1960 schreef:

  Gelijk heb je. Ik heb geen excuus nodig: ik woon nu 75 km van mijn werk vandaan. Ik moet wel met de auto 😉

  Like

  1. Rianne schreef:

   Dan heb je inderdaad geen excuus nodig.

   Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.