In een klap alle punten verloren

on

Aan het begin van mijn eerste werkdag na een weekje vakantie krijg ik een hol en leeg lachje van de koelkast. Oh ja, weet ik weer, ik moet na het werk meteen even de boodschappen doen.

Na het werk staat gelijk aan hongerig. Niet handig weet ik dus offer ik mijn lunchpauze op en wandel naar de kleine supermarkt. Verse pizza voor Zoon, diepvries pizza voor mij. Ik score punten realiseer ik mij wanneer ik hem tevreden hoor knorren.

Aan het einde van de werkdag heb ik nog geen honger of beter gezegd, ik heb zin in lasagna. De reden waarom ik naar de XL wilde gaan. Zoon zet de oven aan en wandelt het balkon op. Ik vraag hem of hij nog wensen heeft. Niet. Dus pak ik drie tassen (want weekboodschappen) en rijd in iets wat weer op een spits begint te lijken, naar de XL.

Daar aangekomen pak ik mijn telefoon om op het winkelnetwerk in te loggen. Ik zie dat ik een appje heb. Normaal niet interessant, nu zit ik op een berichtje te wachten dus ik kijk even. Het is niet het verwachtte appje. Deze komt van Zoon. Ey Grapjas staat er te lezen. Ik snap niet wat ik verkeerd heb gedaan en vraag Hoezo?

Ik zit geforceerd op het balkon is zijn reacties. Oeps…Ik heb mijn kind buitengesloten. Daar gaan alle, tussen de middag verdiende bonuspunten. Aangezien de oven al aanstaat snel ik naar huis. Al ben ik wel even de winkel binnengewandeld om lasagna te kopen. En punten verliezen, en pizza eten… voelt als teveel straf.

9 reacties

 1. Nicky schreef:

  Oh mijn God! Het arme kind! Dat is dus echt een nachtmerrie-scenario voor mij. Buitengesloten zijn op het balkon. Terwijl er binnen een pizza ligt! Huilen zou ik. Keihard huilen.

  Like

  1. Rianne schreef:

   Zoon heeft zich goed gehouden. Geen traan gelaten. Echte vent en zo.
   Was alleen bang dat ik misschien zonder sleutels was gaan winkelen. Doe ik vaker wanneer hij thuis is. Maar niet naar de XL. Dan ga ik met de auto (want andere kant van het dorp).

   Like

 2. Nicole Orriëns schreef:

  Lang leve whatsapp : ) En wel fijn dat je zoon op het balkon terecht kon!

  Geliked door 1 persoon

 3. ingridse schreef:

  Een gelukje voor hem dat hij zn telefoon bij zich had op het balkon! Fijne dag en succes metde boodschappen!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rianne schreef:

   Ooit heeft hij mij buitengesloten op het balkon en hebben voorbijgangers aangebeld om hem te vragen zijn moeder weer binnen te laten. ‘Neem je telefoon dan ook mee naar buiten’ mopperde hij toen.
   Dus zonder telefoon had ik hem iets onder zijn neus kunnen wrijven.

   Like

 4. Hahaha, oeps!

  Geliked door 1 persoon

 5. Kakel schreef:

  Jij kreeg een hol en leeg gevoel toen je zijn berichtje las 😀 😀
  Als het maar gesmaakt heeft!

  Geliked door 1 persoon

  1. Rianne schreef:

   Dat viel mee. Ik heb nog even geïnformeerd of de pizza al in de oven stond (nee) en toen heb ik nog voor mijn eigen eten gezorgd.
   Grote nadeel is wel dat ik morgen of overmorgen weer naar de winkel moet…
   Zucht.

   Like

 6. Villasappho schreef:

  Hahahahah!

  Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.