Een beetje rijp doet wonderen…

In de periode dat het blog She’s Changing Lanes nog in de kinderschoenen stond, wist ik hoe mijn header eruit moest zien. Ik zei de gek ergens op een T- of Y-splitsing. Of, wanneer er geen fotograaf in de buurt was, mijn tas in het midden van de splitsing. Hoewel ik de eerste maanden wandelde bij het leven, vond ik geen enkele fotogenieke splitsing. Terwijl ik zeker wist dat die splitsingen er wel zijn.

Een paar maanden geleden liet ik het idee van Me, Myself & een Tas op een splitsing los en maakte Mieke mijn huidige header waar ik nog steeds erg blij mee ben.

1 januari ging ik aan de wandel door een berijpte wereld. Ik volgde een pad waar ik misschien niet dagelijks maar zeker met enige regelmaat wandel. Ineens struikelde ik over de fotogenieke Y-splitsingen. Zucht. Een beetje rijp doet wonderen, zal ik maar zeggen.

6 gedachtes over “Een beetje rijp doet wonderen…

  1. Ik zou die schoorsteen bloedirritant vinden tijdens een fotoshoot maar het is een mooie plek. Wacht tot sneeuw of voorjaar. Nu is het snel modderig en kaal. Het moet vooral niet afleiden van jou.

    Like

    1. Ik heb die schoorsteen er bewust opgezet. Behoort tot het industriële erfgoed van Tegelen. En verteld kenners uit de regio waar ik aan de wandel was. 🙂

      Like

Reacties zijn gesloten.