Foto blog

Maand na Maas (14): november

In sommige opzichten ben ik een gewoontedier. Zo loop ik het rondje Maand na Maas altijd tegen de klok in. Behalve deze keer. Iets met een afspraak in Blerick, net voorbij de Zuiderbrug, en geen zin om tien kilometer op een dag te wandelen. Tussen de eerste drie en de laatste twee foto’s zit bijna drie uur. Ook dat is anders dan normaal.

Verder was het glas van de geluidswal van de Zuiderbrug dit keer niet alleen vies, maar stond ook vol condens. Op een klein schermpje lijkt het nog heel wat, maar eigenlijk is de foto zo wazig als wat. Het is niet anders.

Ps. Voor de verandering sta ik zelf ook op de foto. Tenminste, mijn schaduw.

Vergelijkingsmateriaal: november 2018

November 2018

12 gedachten over “Maand na Maas (14): november”

  1. Ik krijg er toch wat David Hamilton visioenen bij. Alleen stond er hier aan de andere kant van het glas geen schaars geklede jongedame … 😉

   Like

 1. Lekker aangelegd dat er condens tussen kan. Maar wie weet binnenkort ijsbloemen;) Het koude herfstlicht is heerlijk op je foto’s inclusief je schaduwen.

  Like

  1. Zucht. Ik ga echt niet over een vier meter hoge geluidswal klimmen, om zonder beveiliging aan de andere kant van het glas, bungelend aan één hand boven de Maas, een raam schoon te maken waar ik niet eens aan mag komen.

   Like

Reacties zijn gesloten.