De keuken is gekocht

Er zijn dagen dat ik liever niet bij IKEA kom. De laatste dag van een schoolvakantie bijvoorbeeld. Alleen, nu ik even niet werk, weet ik niet meer wanneer de vakanties vallen. Zo kwam het dat ik op vrijdag, de laatste dag van de herfstvakantie, naar IKEA ging om de keuken definitief te bestellen.

Mijn plan om na het zetten van de handtekening mijzelf te trakteren op een kop koffie met glutenvrij gebak en een dot slagroom, liep daardoor in het honderd. Net als het maken van een paar foto’s zodat jullie een beetje een idee zouden krijgen hoe mijn keuken eruit gaat zien. Geduldig wachten is dus het devies.

21 gedachten over “De keuken is gekocht

 1. Het zal vast een prachtige keuken worden. Je houdt ons maar in spanning. De stoom komt al een beetje uit mijn oren 🤣

  Like

 2. Ik vond het al zo’n kleine keuken 😀 😀
  Soms hoor je op de radio filemeldingen van mensen die naar Ikea gaan. Het kan dus gekker. Is dit een pleister op de wonde? Je bent in elk geval geslaagd met je aankoop. Die koffie met taart haal je elders wel een keer in. Niet vergeten, hè?

  Like

 3. Wat zou die pet daar links op de keukenvloer doen? Ik dacht eerst dat je Moeltje daar had neergelegd.

  Like

 4. Haha! Dat kinderkeukentje is trouwens wel echt superleuk! Mijn neefjes gebruiken hun Vitamini’s er dan ook weer bij. Laatst een heerlijk gerecht met prei en aardbei geserveerd gekregen…

  Geliked door 1 persoon

   1. Ja, dat bedoelde ik ook. WordPress heeft zichzelf weer een paar keer vernieuwd. En niet ten goede wat mij betreft. Er zijn wat goede opties verdwenen. Zojuist een update toegestaan. De zoveelste in korte tijd. Ben benieuwd.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.