De oordopjes sprongen van links..

Al stofzuigend valt mijn oog op de kast bij de balkondeur. De plek waar Zoon meestal zijn shagje draait. Er heeft zich nogal wat shag op de kast verzameld. Ik haal de mond van de stofzuiger en zuig de shag op. Tikketikketikketik.  Tot mijn schrik zie ik Zoon’s oordopjes in de slang verdwijnen. Ik kan nog net het een oortje grijpen. Onnozel sta ik daar. In mijn ene hand een oortje, in de andere hand de slang van de stofzuiger.

‘Stofzuiger uitzetten, MUTS!’, gillen de dames Me, Myself & I.

Mijn hoop dat de stofzuiger uitzetten voldoende is om de oortjes te redden blijkt ongegrond. Ik moet de halve slang slopen, maar het is voor een goed doel. Ik leg de oortjes terug op de kast en zet de slang weer in elkaar.

Dan stuur ik een app-je naar Zoon, die aan het werk is.

oeps_1

Zo’n berichtje vraagt om verheldering.

oeps_2

Enfin. Eenmaal thuis van zijn werk werden de dopjes meteen getest.

Ze doen het nog gewoon. Pjiew. Dat Chinese spul blijkt nog best wat te te kunnen hebben. Bijkomend voordeel: de oortjes zijn stofvrij. 😉

8 gedachtes over “De oordopjes sprongen van links..

 1. Grinnik. Ik moet meteen denken aan mijn zus die de voiliere van haar man ging stofzuigen en -per ongeluk, écht! – zijn prijswinnende parkiet opzoog. Die was daarna ook stofvrij. En dood. In elk geval geen prijswinnend materiaal meer. 😉

  Like

 2. Ze deden het nog. Geweldig. Allemaal vanwege Ali Baba Geweldig verhaal. Ik weet niet wat er afgelopen tijd met je gebeurd is (daar moet ik nog uren voor lezen) maar het is duidelijk: je bent nog gewoon Rianne want je hebt je humor nog.

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat er ook gebeurt… Dat zal ik nooit kwijtraken.. En wat er is gebeurt… Heel kort, in een notendop: ik heb afgelopen jaar in goed overleg met mijn toemalige werkgever afscheid genomen van een voor mij ziekmakende situatie. Nu volg ik een opleiding, en ben aan het solliciteren, in de hoop de komende twaalf jaar ook qua werk weer lekker in mijn vel te zitten) ..

   Like

Reacties zijn gesloten.